Elhunyt Csukás István
A Kossuth-díjas költő, író, a Nemzet Művésze 83 éves volt.
Blogolj!

Amit szabad Jupiternek…


Fura egy brigád ez az ellenzéki horda. Az rohadtul nem éri el az ingerküszöbüket, hogy Karácsony Gergely úgy cserélgeti a nagy fővárosi cégek vezetőit, mintha valami kvótát kéne teljesítenie, ami után busás jutalom üti a markát.  

Bezzeg, amikor valaki más merészel valakit elmozdítani a helyéről, az maga a patás ördög! Így történt ez a Szent Margit Kórház élén is, ahol a főigazgatót mentették fel tisztségéből. Olyan hangos visításba kezdtek, hogy hozzájuk képes a vonatfütty maga a morajlás.

Ám most álljon itt az Állami Egészségügyi Ellátó Központ közleménye, hátha ők is megértik.

Szent Margit Kórház: főigazgató-váltás a betegbiztonság érdekében

A szabályszerű működés és a biztonságos betegellátás terén lényeges hiányosságokat tárt fel a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vizsgálata a Szent Margit Kórházban

Az elmúlt hetekben az NNK vizsgálatot folytatott a Szent Margit Kórházban, és lényeges, széleskörű hiányosságokat tárt fel a szabályszerű működés és a biztonságos betegellátás feltételeinek biztosítása terén. Az NNK-vizsgálat megállapításai okán és a fenntartó, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ javaslatára az emberi erőforrások minisztere a munka törvénykönyv idevonatkozó pontja alapján Dr. Badacsonyi Szabolcsot, a Szent Margit Kórház főigazgatóját a menedzser szerződésében foglalt módon felmentette tisztségéből.

A felmentést a kórház főigazgatója elfogadta.

Tisztelettel:

ÁEEK kommunikáció

Várjuk a helyreigazítást és főleg a bocsánatkérést az ellenzéki sajtótól. De attól tartok, előbb virágzik majd ibolya a Hold sötét oldalán, minthogy ilyet olvassunk tőlük.

1
https://doktorbubo.blogstar.hu/./pages/doktorbubo/contents/blog/89512/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-27 13:56:28
Nincs mese, át kell írni a régi mondást is, valahogy imígyen:
" Amit szabad az aljas, semmirekellő, a nemzetüket naponta eláruló kommunistáknak, azt a normális embereknek nem szabad !!! "
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?